Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Filtruoti
Pieno rūšis
Produktų pagal šiuos kriterijus nėra.

Ožkų pieno sūris El Pastor su ananasais

Ispanija / ožkų pienas

Rulo de Cabra su ananasais – tai ispaniškas sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno ir pagardintas natūraliais ananasų gabaliukais. 56 % riebumo sūris išsiskiria itin glotnia tekstūra, gaiviu saldumu bei ypatingu aromatu. Balta sūrio spalva puikiai dera su ananasų gabaliukų geltoniu. Ananasas yra aromatingas, švelniai saldus, sultingas vaisius, tad šviežiam sūriui suteikia puikaus saldumo poskonio ir sūris tirpsta burnoje. Dėl puikios išvaizdos ir nuostabaus skonio šis sūris bus puikus stalo akcentas.

Ožkų pieno sūris El Pastor su papaja

Ispanija / ožkų pienas

Ispaniškas šviežias sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno ir „nusagstytas“ džiovintos papajos gabaliukais, suteikiančiais sūriui vizualaus patrauklumo, spalvinės gamos ir salstelėjimo akcentą. 56 % riebumo sūris pasižymi itin puikiu saldumo ir gaivumo balansu, ypatingai viliojančiu aromatu. Rulo de Cabra su papaja – tikras gardumynas vaikams. Pastarieji labai mėgsta šį skanų sūrį.

Ožkų pieno sūris El Pastor su žolelėmis

Ispanija / ožkų pienas

Ispaniškas šviežias sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno ir pagardintas žolelėmis. Hijos de Salvador Rodríguez S.A., ispaniškų sūrių gamintojas, sukūrė "Log of Flavors El Pastor de la Polvorosa" sūrių liniją, kuriai būdingi minkšti, balti, kreminiai, lygios tekstūros sūriai. Ši linija ypatinga tuo, kad ją sudaro ožkų pieno sūriai pagardinti įvairiais priedais: ananasais, mangais, juodaisiais pipirais, paprikomis, žolelėmis ar pelenais.

Ožkų pieno sūris El Pastor su pelenais

Ispanija / ožkų pienas

Hijos de Salvador Rodríguez S.A., ispaniškų sūrių gamintojas, sukūrė "Log of Flavors El Pastor de la Polvorosa" sūrių liniją, kuriai būdingi minkšti, balti, kreminiai, lygios tekstūros sūriai. Ši linija ypatinga tuo, kad ją sudaro ožkų pieno sūriai pagardinti ananasais, mangais, juodaisiais pipirais, paprikomis, žolelėmis ir pelenais. Būtent šis sūris ir pasižymi balta ir lygia vidine sūrio tekstūra, padengta juodos spalvos pelenais.

Ožkų pieno sūris El Pastor

Ispanija / ožkų pienas

Šį sūrį geriausiai apibūdina tokie žodžiai kaip lygi tekstūra, balta spalva, didelės skylutės, švelnus kvapas ir skonis su šviežio ožkų pieno jaučiamu aromatu.

Ožkų pieno sūris El Pastor su paprika

Ispanija / ožkų pienas

Ispaniškas šviežias sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno, dengtas maltų raudonųjų paprikų luobele. Hijos de Salvador Rodríguez S.A., ispaniškų sūrių gamintojas, sukūrė "Log of Flavors El Pastor de la Polvorosa" sūrių liniją, kuriai būdingi minkšti, balti, kreminiai, lygios tekstūros sūriai. Ši linija ypatinga tuo, kad ją sudaro ožkų pieno sūriai pagardinti ananasais, mangais, juodaisiais pipirais, paprikomis, žolelėmis arba pelenais.

El Pastor sūrio perlai

Ispanija / ožkų pienas

Sūrio perlai – tai Quesos El Pastor prekinio ženklo produktas, kuriame susipina tradicijos su naujovėmis. Šviežio ir kreminio sūrio rutuliukai – baltos spalvos, tobulos formos, lygios tekstūros, įdaryti spalvingu džemu, su kuriuo sukuria ypatingą skonių duetą. Galie rinktis net iš šešių skirtingų skonių: su aviečių, apelsinų, mangų, figų džemo įdaru, su medumi ar žolelėmis. Tai nuostabus užkandis ir patiekalų ingredientas norint įnešti naujovių į kasdienius patiekalus!

Sūrio suktinis Primello

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas šviežio sūrio suktinis, gaminamas tik iš vietos ūkininkų surinkto pasterizuoto karvių pieno. 60% riebumo, kreminės tekstūros sūris, turintis pikantišką skonį ir nuostabų aromatą. Yra 6 skirtingų skonių ir aromatų sūrio suktiniai: su pipirais; su aitriosiomis paprikomis; su žolelėmis; su ananasais ir migdolais; su lašiša; su pomidorais ir bazilikais.

Sūris Burrata Sori

Italija / karvių pienas

Burrata yra šviežias itališkų karvių pieno sūris, pagamintas iš mozzarella sūrio ir grietinėlės. Išorinis apvalkalas yra mozzarella, o viduje yra stracciatella ir grietinėlė, suteikianti šiam gaminiui neįprastą minkštą tekstūrą ir švelnų skonį.

Stracciatella Sori Italia

Italija / buivolių pienas

Stracciatella sūris yra minkštos ir kreminės tekstūros. Įpjovus, vidus yra išskirtinai minkštas, beveik skystos konsistencijos, su sūrio juostelėmis, kurias galima atskirti, suteikiant styguotą arba „stracciatella“ išvaizdą.

Ricotta di Bufala Campana Sori Italia

Italija / buivolių pienas

Ricotta di bufala, taip pat žinomas kaip buivolės ricotta, tai yra rikotos sūris, gaminamas iš vandens buivolių (Bubalus bubalis), o ne iš karvės pieno. Tai specialus sūris, daugiausia gaminamas pietiniuose Italijos regionuose, ypač Kampanijoje ir kai kuriose Lacijaus srityse.

Sūris Mozzarella di Bufala Campana

Italija / buivolių pienas

Pietų Italijos pasididžiavimas. Šis sūris gaminamas pagal griežtus reikalavimus ir tik pietinėje Italijos dalyje. 1993 m. suteiktas „Mozzarella di Bufala Campana“ prekės ženklas ir DOP (Denominazione di Origine Protetta arba angl.k. PDO - Protected Designation of Origin, liet.k. saugoma kilmės vietos nuoroda) statusas. Buivolių pienas buvo įtrauktas į sūrių gamybą septintame dešimtmetyje, kai pastebėta, kad jame gausu kalcio bei baltymų, o cholesterolio daug mažiau nei karvių piene. Mozzarella di Bufala yra 52 % riebumo, lengvo pieniško, šiek tiek rūgštelėjusio skonio. Sūris gaminamas rutulėliais ir laikomas sūryme.

Sūris Burrata di Bufala

Italija / buivolių pienas

Burrata yra šviežias itališkų buivolių pieno sūris, pagamintas iš mozzarella sūrio ir grietinėlės. Išorinis apvalkalas yra mozzarella, o viduje yra stracciatella ir grietinėlė, suteikianti šiam gaminiui neįprastą minkštą tekstūrą ir švelnų skonį.

Sūris Mozzarella Valcolatte

Italija / karvių pienas

Mozzarella - šviežias sūris sūrymo tirpale, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Tai „gyvas“ produktas, kuris savo sudėtyje neturi jokių konservantų. Mozzarella sūris pasiekia vartotoją panardintas į sūrymą, kuriame jis ir buvo suformuotas. Tai padeda išlaikyti sūriui jam būdingas skonines savybes bei prailgina šio šviežaus ir minkšto sūrio galiojimo laiką.

Sūris Mozzarella mini Valcolatte

Italija / karvių pienas

Tai mažų rutuliukų formos Mozzarella. Šviežias, švelnus, minkštas, nebrandintas sūris, pagamintas iš pasterizuoto pieno, laikomas sūryme. Sūris yra baltai gelsvos spalvos, savo sudėtyje neturi jokių konservantų. Mozzarella pasiekia vartotoją panardinta į sūrymą, kuriame ji ir buvo suformuota. Tai padeda išlaikyti šiam sūriui būdingas skonines savybes bei prailgina jo galiojimo laiką. Sūrio pateikimas mažų rutuliukų forma – gamintojo siekis įtikti pirkėjui pagaminant sūrį, kuris pritaikytas greitam ir patogiam vartojimui.

Sūris Mozzarella Zio Glicerio

Italija / karvių pienas

Itališkas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 50 % riebumo, pasižymi minkšta tekstūra, švelniu skoniu ir aromatu, priklauso šviežių sūrių rūšiai ir yra tikras Italijos sūrių sektoriaus pasididžiavimas.

Tarkuotas sūris Mozzarella Glicerio

Italija / karvių pienas

Itališkas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 50 % riebumo, pasižymi minkšta tekstūra, švelniu skoniu ir aromatu. Mozzarella priklauso šviežių sūrių rūšiai ir yra tikras Italijos sūrių sektoriaus pasididžiavimas. Jos gamyboje naudojamas unikalus sukimo ir pjaustymo metodas, t. y. sūrio masė gaminimo proceso metu sukama ir pjaustoma. Sutarkuotas patogesniam ir greitesniam vartojimui, šis sūris puikiai tinka makaronų patiekalų, picų, salotų gardinimui.

Sūris Mascarpone UAT Sterilgarda

Italija / karvių pienas

Sterilgarda kompanijos šviežių sūrių linija skirta naudoti virtuvėje nesudėtingų, praktiškų patiekalų ruošimui. Mascarpone Sterilgarda žinoma kaip vienas iš išskirtinių Italijos produktų, ypač naudojamų gaminant skanius desertus ir užkandžius. 80% riebumo sūris yra baltos spalvos, kreminės tekstūros, turinčios tam tikrą rūgštumą ir švelnų skonį. Šis produktas taip pat yra ypatingas, nes jo gamybai naudojamas karvių pienas apdorotas UAT būdu (ultra aukštoje temperatūroje), todėl šis sūris turi žymiai ilgesnį galiojimo laiką.

Sūris Mascarpone Sterilgarda

Italija / karvių pienas

Sterilgarda kompanijos šviežių sūrių linija yra skirta naudoti virtuvėje nesudėtingų, praktiškų patiekalų ruošimui. Mascarpone Sterilgarda žinoma kaip vienas iš išskirtinių Italijos produktų, ypač naudojamų gaminant skanius desertus ir užkandžius. 80% riebumo sūris yra baltos spalvos, kreminės tekstūros, turinčios tam tikrą rūgštumą ir švelnų skonį.

Maskarponė be laktozės Sterilgarda

Italija / karvių pienas

Šviežias sūris be laktozės, pagamintas iš aukštos kokybės pieno grietinėlės, skirta asmenims, kurie negali toleruoti laktozės. Puikiai tinka gaminti skanius receptus.

Sūris Ricotta Sterilgarda

Italija / karvių pienas

Ricotta Sterilgarda – tai tradicinis kreminis sūris, tiesiai iš Italijos! Šis sūris yra gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, be konservantų, baltos spalvos, šiek tiek saldaus skonio. Ricotta yra labai panaši į varškę, tik vientisos kreminės tekstūros ir turi net penkis kartus daugiau kalcio. Šis sūris yra neatsiejama dalis nuo naminių itališkų virtinukų “ravioli” ir “tortellini” bei sūrio pyragų.

Sūris vynuogių lapuose su česnakais ir alyvuogėmis

Vokietija / karvių pienas

Kreminis sūris, įvyniotas į graikiškų vynuogių lapus, pagamintas iš karvių pieno kvarko (mažo riebumo varškės tipo sūris) ir šviežaus sviesto. Sūris pagardintas česnakais ir alyvuogėmis, petražolėmis, krapais. Ragaujant jaučiami švelnus pieno ir stiprus česnako aromatai, maloniai susipinantys tarpusavyje jų bei alyvuogių, prieskoninių žolelių skoniai.

Sūris Mozzarella Paladin

Vokietija / karvių pienas

Šviežias, 45 % riebumo, aukštos kokybės, jaunas (nebrandintas), elastingas ir puskietis sūris, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno. Paladin mocarela yra specialiai gaminama iš karvių, ganomų natūraliose Bavarijos regiono pievose, pieno. Ji tvirta pjaustant, dėl specialaus gamybos proceso ypač gerai lydosi, pasižymi švelniu skoniu ir malonia, minkšta struktūra.

Sūris Mozzarella Gourmet world

Vokietija / karvių pienas

Šviežias, 45% riebumo, aukštos kokybės, elastingas ir puskietis sūris, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno. Gourmet world mocarela yra specialiai gaminama iš karvių, ganomų natūraliose Bavarijos regiono pievose, pieno. Ji tvirta pjaustant, dėl specialaus gamybos proceso ypač gerai lydosi, pasižymi švelniu skoniu ir malonia, minkšta struktūra.

Kepamas Camemebert sūris su spanguolių padažu

Vokietija / karvių pienas

Šis sūris yra švelnus, bet kietos, trapios tekstūros, turi saldų pieno skonį. Camemebert sūriui bręstant, susidaro vientisa, tolygi masė su plona, balta pelėsine žievele. Kiekvieno valgytojo patogumui sūris jau padengtas džiūvėsėliais ir paruoštas kepti keptuvėje arba orkaitėje. Iškepus valgomas vienas arba su spanguolių padažu.

Kepamos Mozzarella lazdelės su pomidorų ir paprikų padažu

Vokietija / karvių pienas

Šios Mocarelos sūrio lazdelės su aštriais, traškiais džiūvėsėliais, jau paruoštos kepti orkaitėje ar keptuvėje. Valgykite karštas vienas arba su siūlomu pomidorų-paprikų padažu. Lazdelių konsistencija lygi, vientisa, po iškepimo labai minkšta.

Itališka mocarela Inalpi

Italija / karvių pienas

Mocarela gaminama su pienu, kuris yra 100% kontroliuojamos ir sertifikuotos Italijos tiekimo grandinės.

1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.

Peržiūrėti įrankių asortimentą